Vanaf volgende week woensdag sieren groene en gele balonnen de centrumstraten van Herentals. Ze moeten de bezoekers in echte paasstemming brengen. Een week later, op 7 en 8 april rollen de handelaars de rode loper uit voor de lenteshopping.

De Herentalse handelaars vieren Pasen… de winkelstraten worden in een nieuw lentekleurtje gezet, groene en gele ballonnen gaan vanaf aanstaande woensdag de bezoekers vrolijk toewuiven en op zaterdag 30 maart, vanaf 11 u, gaat de Paashaas door het centrum om chocolade-eitjes uit te delen aan de kinderen.

Na de kermisdagen maken de handelaars zich klaar voor de grote lenteshopping van HelemaalHerentals. Op zaterdag 7 en zondag 8 april valt er weer veel te beleven. De rode lopers worden vanaf zaterdagochtend uitgerold en de winkels trekken hun mooiste lentekleedjes aan.

Zowel zaterdag als zondag om 14u00 en 15u30 is er een spetterende modeshow te beleven op de Grote Markt. Verschillende, verrassende tentjes zorgen voor een gezellige sfeer naast de modeshow.

Nieuw is ook de samenwerking met het Stadsbestuur: diezelfde zondag, 8 april, kunnen de kinderen zich vanaf 13.30 u. laten inschrijven voor het Spel van de Roetaert dat om 14 u begint aan de andere kant van de Grote Markt en om 16.30 u. begint het Koorfestival in het Schaliken.

Stad Herentals en HelemaalHerentals zijn dan volledig in broederlijke feeststemming.

Meer uitleg: www.helemaalherentals.be en www.herentals.be